Digitale Transformatie

Klantcases Klanten Diensten

Make Digital Work!

Digitale transformatie

Als organisatie sta je voor een steeds sneller veranderende omgeving en klantwensen. Dit vereist een wendbare, flexibele organisatie die snel op deze veranderingen kan inspelen. Zo blijf je ook in de toekomst van betekenis voor jouw klanten, medewerkers en de markt. Het streven naar wendbaarheid om zo technologische veranderingen snel te kunnen adopteren en om te zetten in kansen, noemen wij binnen IMPROVEN Digitale Transformatie.

Maar wat is de weg er naartoe en welke stappen zet je eerst? Hoe zet je de digitale strategie om in concrete versnelling & verbetering? En hoe maak je met jouw huidige organisatie de daadwerkelijke transformatie?

Nieuws

Onze visie

Bij IMPROVEN begint digitale transformatie met verbinding. Verbinding met de klant, de collega’s en de markt. Wij begeleiden organisaties in hun ambitie op het gebied van digitalisering. Binnen Improven zien wij digitale transformaties als belangrijke stap om voor nu en later relevant te zijn voor jouw klanten. Als partner staan wij naast onze klanten en kijken wij mee naar hun toekomst. Hoe blijven we wendbaar, hoe blijven kosten beheersbaar en hoé zorg je dat je de concurrentie voor blijft? Maar ook hoe blijf je aantrekkelijk voor je werknemers. Deze vragen beantwoorden we graag samen met jou!

Digitaal stuur

IMPROVEN gebruikt het ‘Digitaal Stuur’ om jouw wezenlijke vragen te adresseren rondom de ontwikkeling en implementatie van digitale transformaties. Het digitaal stuur geeft structuur aan jouw gesprekken en maakt ze effectief. Het is praktisch toepasbaar en identificeert jouw digitale uitdagingen. Hierdoor krijg je meer grip op de huidige digitale wendbaarheid van jouw organisatie.

Digitale transformatie is in de eerste plaats een business transformatie. Verandering heeft pas echt impact, als je het aanstuurt vanuit samenhang tussen initiatieven. Door aandacht te hebben voor alle vier de business drivers (Organisatie, Mens, Data & Technologie) en ze vanuit verbinding te bekijken, haal je maximale business waarde uit je Digitale Transformatie.

Meer vragen over digitale transformatie? Neem contact op met Justa de Graaff

+31 6 51 19 73 59 Justa de Graaff