Search en Interim

Search Executive Search Interim bemiddeling

Doen waar je energie van krijgt

Wij zijn Improvers van loopbanen. Het zit in ons DNA, zoeken naar de optimale vervolgstap. Samen met bedrijven en kandidaten. Dé nieuwe skills die organisaties en banen future-proof maken zijn Werkenergie en Wendbaarheid. Naast natuurlijk alle andere zaken die belangrijk zijn voor een optimale match zoals klik en cultuur.

Werkenergie is wat je krijgt door ‘doen waar je van houdt” te combineren met ‘doen waar je goed in bent’. Want waar word je nu echt blij van, wanneer zit je in een flow en wanneer heb je de beste ideeën? Mensen die werk doen passend bij hun drijfveren zijn gelukkige en betrokken medewerkers én de drijvende kracht achter de groei van organisaties en ontwikkeling van innovaties. Wendbaarheid is bovendien de motor waarmee je jezelf blijvend aanpast en opnieuw uitvindt. In een turbulente dynamische wereld een must-have.

Recruitmentbureau voor IT, Finance en Projectmanagement professionals, interimmers en executives

Ook in deze tijd zien wij een arbeidsmarkt waar IT en Finance talent schaars is. Recruitment blijft dus tijdrovend en het aantrekken van topmedewerkers staat nog steeds voortdurend op de agenda voor organisaties en overheden. Met de recruitment expertise van Improven Search & Interim heb je een proactieve recruitment partner. Wij vergroten groeikansen voor dynamische organisaties, van MKB tot multinational en de overheid. Met onze proactieve Sourcing Power, onze recruitment technologie, kennis van IT, Finance en Projecten en ons uitgebreide netwerk gaan wij voor de directe arbeidsmarkt benadering. We benaderen kandidaten direct en snel, maar vooral persoonlijk, en brengen zo de ambitie van klant en kandidaat bij elkaar.

Search

Het beste talent bij jou aan tafel

Executive search

Kandidaten voor sleutelposities

Interim bemiddeling

Direct beschikbare Interimmers

Block "2676" not found