Search & Interim

Interim Executive Search Werving & Selectie Friends 2 the FIRM

Wie zijn wij

Wij zijn gepassioneerd over het verder helpen van onze kandidaten om hun ideale carrièrestap te maken. Van toptalent tot executives binnen zowel de profit als de non profit.

  • Onze klanten ondersteunen wij door de inzet van de juiste professionals met diverse achtergronden voor de juiste posities om succes en groei ambitie te stimuleren. Wij geloven dat je samen tot de beste resultaten komt.
  • Samenwerken aan ontwikkeling en groei met Toptalenten & Toekomstige inclusieve leiders. Voor onze toptalenten & opdrachtgevers zijn we een aantrekkelijke business & kennispartner, omdat we beschikken over relevante werkervaring en staan voor ontwikkeling en relevantie. 
  • We investeren graag samen in een duurzame relatie om uitdagingen aan te gaan en ambities als succes en groei te realiseren.

Purpose

Wij zetten ons in om een positieve maatschappelijke impact & meerwaarde te creëren en zo duurzame & inclusieve groei te kunnen bevorderen.

Dat doen we met een open hart en nieuwsgierige geest.  

Sustainability

IMPROVEN heeft in haar bedrijfsvoering opgenomen de Sustainable Development Goal 10 dat staat voor – ongelijkheid verminderen en gelijke kansen voor iedereen.

Visie

Als proactieve business & kennispartner bezorgen wij toptalenten en opdrachtgevers de wendbaarheid die nodig is om te kunnen meebewegen met hun markt.

De inclusieve leiders van morgen zijn geen gewone visionairs; ze zijn degenen die de visie omzetten in actie, die inspireren en leiden met een diep begrip van de uitdagingen en kansen van de moderne tijd.

Onze focus ligt op kennisgebieden Finance, Compliance & Risk en Business IT waar Improven een groot en warm netwerk in heeft door onze jarenlange ervaring.

Frans Peek +31 6 82 06 32 41
Amal Bouna +31 6 24 60 56 50

Wil je meer informatie over Interim, Werving & selectie of Executive search?

Neem contact op Amal of Frans!