Executive Search

 

Vacatures Klanten

Improvers van Loopbanen in een dynamische wereld

Wij hebben een eigenwijze visie op het vak van executive search. Een cv is interessant, maar wij focussen graag op drijfveren en ambities en waar krijgt een top kandidaat nu echt energie van. En natuurlijk op wendbaarheid. Naast de inhoudelijke match maakt dit hèt verschil in de ontwikkeling van jouw organisatie.

Wij zetten kandidaten op senior management en executive niveau in hun kracht en verbinden hen aan organisaties met een missie. Onze klanten zijn veelal organisaties in ontwikkeling, door groei, krimp of transformatie, door digitalisering of externe omstandigheden. Waar wendbaarheid, agility en snel inspringen op veranderingen ‘key’ is.

Met Improven Search & Interim heb je de nodige ervaring en expertise in huis. Recruitment van C-level kandidaten is een intensief proces. De beste CFO, CIO of CEO zit vaak prima op zijn of haar plek en laat zich niet makkelijk ‘losweken’. Het selectietraject is uitgebreid met diverse gesprekken met stakeholders en uitgebreide assessments. Altijd maatwerk, voor klant èn kandidaat.

Aanpak

We starten met het voeren van gesprekken met relevante stakeholders. Op kantoor of via video-calls. Zo krijgen wij een goede indruk van de sfeer en de cultuur. We bespreken de ambities van de organisatie, in welke fase de organisatie op dit moment is en wat dat vereist van een toekomstige bestuurder. We inventariseren wensen en eisen die aan de kandidaat worden gesteld, de ambities, skills, competenties en drijfveren, het selectieproces en het arbeidsvoorwaardenpakket.

Aan de hand van een profielschets:

  • benaderen we ons netwerk van bestuurders en directeuren
  • benaderen we proactief kandidaten buiten ons netwerk: door het inzetten van onze Sourcing Power, het direct benaderen van kandidaten) en slimme Job Marketing
  • We selecteren de kandidaat met criterium gerichte interviews, eventueel op basis van een assessment en stellen alleen de beste kandidaten voor. Een goede briefing is daarbij essentieel.
  • Het aanbod kan geen verassing zijn, wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt en sluiten af met referentiechecks.

Improven Search & Interim:

  • Bewezen successen in executive search
  • Groot netwerk aan bestuurders en senior management
  • Op exclusiviteitsbasis

Block "2676" not found