IT-Governance

Klantcases Klanten Diensten

De buitenwereld verandert nog sneller dan verwacht. Hoe combineer je het vasthouden van jouw eigen koers met het zo goed mogelijk managen van jouw grootste IT-risico’s én het benutten van mooie IT-kansen?

Met IT Governance helpen wij organisaties zowel effectief vooruit te blikken als flexibel uit te voeren. De basis hiervan zijn 3 pijlers: een aansprekende IT-strategie, helder IT-beleid en succesvolle selectie van juiste IT-middelen. Afhankelijk van de klant versterken wij deze pijlers met Integration, Security en Automation. Zo brengen wij jouw organisatie naar de ‘next level’.

Geruisloos innoveren

Wij combineren brede IT-kennis met ruime ervaring in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak helpen wij organisaties geruisloos innoveren. Onze bevlogenheid, hands-on consultants en combinatie van IT en Change maken ons uniek. De Improven belofte “Het kan altijd beter!” zit in ons DNA.

Pakket-& Leveranciersselectie

Een goed georganiseerd en soepel uitgevoerd selectietraject is een voorwaarde voor een succesvolle implementatie en…bespaart vaak een hoop ellende en geld. Hierbij is het net zo belangrijk om vast te stellen en te communiceren welke pakketten niet zijn gekozen en waarom, als de keuze voor het pakket en partner voor de toekomst.
Elke organisatie wordt vroeg of laat gedwongen om bestaande ICT-systemen te vervangen. IMPROVEN werkt volgens haar eigen selectiemethodiek

Voor meer vragen of informatie over dit onderwerp

+31 6 13 36 07 21 Michel Hoeijmans