Over ons

 

Ons team thema's sociale impact klanten Partners

Waarom IMPROVEN?

Improven begint niet opnieuw maar we gaan door met datgene waarmee we de afgelopen 12 jaar een krachtige staat van dienst hebben opgebouwd: het verbeteren van klantprestaties door de processen, informatievoorziening en projecten te optimaliseren. Dit doen wij vanuit finance, IT en risk perspectief. Dus of het nu gaat om de inrichting en optimalisatie van de financiële functie met onderliggende rapportagestromen, het structureel verbeteren van datakwaliteit óf om het inrichten van een risk control framework, wij gaan niet weg voordat het werkt en geborgd is!

IMPROVEN CONNECTED PERFORMANCE

De naam Improven is een samenvoeging van Improve, Prove en Proven. Wij verbeteren klantprestaties met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak die we op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze belofte “Het kan altijd beter!” zit in ons DNA.

Wij richten ons op complexe (financiële) transities en projecten met grote impact en verandering. Anderzijds helpen wij ook graag onze klanten bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering door het ontwerpen, inrichten en toetsen van bedrijfsprocessen. Geen dikke rapporten maar werkende oplossingen en implementatiekracht.

Diensten

Onze visie op de toekomst van consultancy

Wij verwachten voor de komende periode een groei van de adviesmarkt als gevolg van relevante en impactvolle ontwikkelingen. Kwaliteit van informatievoorziening, aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving, digitalisering en data privacy spelen in álle branches een cruciale rol. We kijken er naar uit onze klanten hierin optimaal te adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Thema's

IT’s Value

Sinds 2009 begeleidt It’s Value organisaties bij het succesvol verbinden van IT, Business en Finance en het verbeteren van IT-financieel beheer. Dit doen ze in West-Europa vanuit vestigingen in Nederland en Engeland. Vanaf 1 juli 2022 is IT’s Value onderdeel van IMPROVEN

Meer