OVER IMPROVEN

Bij IMPROVEN begint verbeteren met verbinding. Verbinding met de klant, de collega’s en de maatschappij. Als leukste adviesbureau van Nederland begeleiden wij organisaties in transitie op het snijvlak van Finance, Risk en IT met speciale aandacht voor project- en programmamanagement, procesverbetering, informatievoorziening en digitalisering. Met 150 bevlogen en creatieve collega’s behalen wij sámen met de klant aantoonbare resultaten met een bewezen aanpak die wij op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze consultants gaan pas weg als de oplossing werkt en de verandering geïmplementeerd, geborgd en verankerd is. Wij brengen grip en wendbaarheid met werkende oplossingen. Dit met oog voor de mens, zowel binnen de klantomgeving als binnen onze eigen organisatie. Dat is wie we zijn, Improven!

Lees verder

onze belofte

Wij verbeteren de prestaties van jouw organisatie! Of het nu gaat om het structureel verbeteren van IT en datakwaliteit, het inrichten van een risk control framework of de inrichting en optimalisatie van de financiële functie met onderliggende processen en rapportagestromen, wij staan graag voor je klaar! Wij doen dit vooral samen – samen met onze klanten, samen met onze consultants, samen met onze business partners. Onze belofte: “het kan altijd beter!” Dit lichten we graag toe met een aantal klantcases.

Klantcases

DIAMANT AWARD

IMPROVEN heeft de 𝗗𝗜𝗔𝗠𝗢𝗡𝗗 𝗦𝗧𝗔𝗧𝗨𝗦 bereikt op het vakgebied FINANCE en PROJECTMANAGEMENT en een GOLD STATUS voor IT STRATEGY, DATA SCIENCE, PROCESMANAGEMENT, RISK en CHANGE MANAGEMENT. 

Een geweldig mooi compliment voor alle IMPROVERS en dank aan alle klanten, partners en Quadrum Capital voor het vertrouwen!

Slechts een handvol bureaus mag zich in hun werkveld een vooraanstaande speler noemen. Consultancy.nl brengt in kaart welke bureaus zich een leider mogen noemen in hun specialisme. De ranking is gebaseerd op meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers en consultants. De Beste Adviesbureaus van Nederland lijst bestaat uit verschillende rankings gericht op onder meer expertise, track record, expertise, branchekennis, werken bij aantrekkelijkheid en imago onder werkzoekenden en meer.

Lees verder

Wil jij deel uitmaken van een hecht en professioneel team?