Werving & Selectie

Vacatures vaste klanten Klanten

Improven maakt hèt verschil om de ideale baan te vinden voor toptalent

Wij hebben een eigenwijze visie op het vak van werving & selectie. Een cv is interessant, maar wij focussen graag op drijfveren en ambities en waar krijgt een top kandidaat nu echt energie van. En natuurlijk op wendbaarheid.

Naast de inhoudelijke match trekken we hiermee de juiste toptalenten aan met de kwaliteiten om de opdrachtgevers te helpen bij hun succes en groei ambitie.

Wij zetten toptalenten in hun kracht en verbinden hen aan organisaties met een missie. Onze klanten zijn veelal organisaties in ontwikkeling, door groei, krimp of transformatie, door digitalisering of externe omstandigheden. Waar wendbaarheid, agility en snel inspringen op veranderingen ‘key’ is.

Met Improven Search & Interim heb je de nodige ervaring en expertise in huis. Altijd maatwerk, voor klant èn kandidaat.

Divers & inclusief werven is een belangrijke bouwsteen van onze werkwijze

Diversiteit & inclusie leidt tot meer verschillende talenten en meer zienswijzen, en daardoor betere oplossingen.

We vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en zien diversiteit als middel om onze impact bij onze klanten te vergroten.

IMPROVEN heeft de Sustainable Development Goal 10 in haar bedrijfsvoering opgenomen. Dat staat voor ongelijkheid verminderen en gelijke kansen voor iedereen.

Kenmerken van onze dienstverlening

  • De juiste kandidaten op korte termijn aan tafel
  • Diverse & inclusieve werving – getrainde recruiters en consultant EN zelf ook recruiters en consultants met diverse achtergronden in dienst
  • Snelle schakeling door onze business managers
  • Vakinhoudelijke contactpersonen
  • Een persoonlijke benadering en actieve sourcing
  • Een uitgebreid netwerk van kandidaten

Onze aanpak

We voeren gesprekken met relevante stakeholders. Zo krijgen wij een goede indruk van de sfeer en de cultuur van de opdrachtgever. We bespreken de ambities van de organisatie, in welke fase de organisatie op dit moment zit en wat dat vereist van een toekomstige kandidaat. We inventariseren wensen en eisen die aan de kandidaat worden gesteld, de ambities, skills, competenties en drijfveren, het selectieproces en het arbeidsvoorwaardenpakket.

Aan de hand van een samen opgestelde profielschets benaderen we ons netwerk. Ook contacten we proactief kandidaten buiten ons netwerk: door het inzetten van onze sourcing power, het direct benaderen van kandidaten en slimme Job Marketing.

We selecteren de kandidaat met criterium gerichte interviews, eventueel op basis van een assessment en stellen alleen de beste kandidaten voor. Een goede briefing is daarbij essentieel. Het aanbod kan geen verassing zijn, wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt en sluiten af met referentiechecks.

Frans Peek +31 6 82 06 32 41
Amal Bouna +31 6 24 60 56 50

Wil je meer informatie over Interim, Werving & selectie of Executive search?

Neem contact op Amal of Frans!