Young Talent

Young Improven: Digitaal talent binnen handbereik

De jeugd heeft de toekomst. Misschien een open deur, maar ook een oude wijsheid die op dit moment meer geldigheid heeft dan ooit. Want met de huidige digitale omwentelingen in volle gang zijn young professionals hard nodig. Met dat idee in ons achterhoofd zijn wij Young Improven gestart. Een kweekvijver van jonge consultants waar nieuw talent de kans krijgt zich te ontwikkelen en te bewijzen. Zij hebben de energie, de creativiteit en de digitale knowhow die organisaties hard nodig hebben.


Nieuw elan

Zoek je de optimale mix in jouw workforce? Ervaring in combinatie met nieuw elan? Wil je snel mee kunnen met de digitale omwentelingen waarmee ook jouw organisatie te maken heeft? Dan heb je de young professionals hard nodig. Zij voelen zich als een vis in het water in de dynamische digitale wereld. En ze werken daardoor slim, creatief en bieden vaak grensverleggende nieuwe oplossingen. Zo zijn zij bijvoorbeeld uitstekend inzetbaar als:

  • PMO
  • Procesconsultant
  • Business & Data Analyst
  • Finance & Reporting Specialist
  • Junior Projectmanager
  • Innovatieconsultant

Inzetbaar voor Finance, IT en Risk management

Om deze veelbelovende generatie jonge talenten voor je binnen handbereik te brengen, is er nu Young Improven. Dit is een snelgroeiend team van gretige professionals dat bij Improven gedurende twee jaar een intensief opleidingsprogramma doorloopt. Alle Young Improvers volgen het waardevolle en vooral leuke programma waar zij naast de ontwikkeling van basic Consulting skills ook diverse vaardigheidstrainingen en vakgerelateerde opleidingen volgen. Onder begeleiding van onze ervaren consultants zijn zij nu inzetbaar voor jouw tijdelijke projecten en het optimaliseren van jouw processen op het gebied van IT, Finance en Risk.Unieke combinatie van talent, kennis en empathie

Onze ‘Young Improvers’ bieden vanaf het moment dat je ze inzet direct toegevoegde waarde. Door hun unieke combinatie van talent, energie, empathie en technische kennis en kunde zijn ze effectief en een waardevolle verrijking voor jouw workforce.

Voor meer vragen of informatie over dit onderwerp

+31 6 53 60 85 78 Guido Anninga