Onze Business Partners

 

Onze business partners spelen een belangrijke rol in de samenwerking met onze klanten. Onze partners zijn succesvolle organisaties op een specifiek domein of marktsegment die de duurzame groei van Improven mede mogelijk maken. Wij zoeken en selecteren onze business partners dan ook in het verlengde van onze eigen dienstverlening. We vullen elkaar naadloos aan. De partnerships hebben betrekking op tooling of op inhoudelijke expertise. Samen zorgen we continu voor de beste oplossing.

Robotisering

Robotisering verhoogt de kwaliteit van uw processen. Improven kan u helpen door samen met haar partners intelligente zelflerende systemen te ontwikkelen om fouten te voorkomen en zorgt dat u beschikt over de juiste informatie (data), om de kwaliteit van uw product of dienst te verhogen. Op het gebied van robotisering werken wij samen met gerenommeerde partijen zoals Software AG en Blackline.

Data analytics

De vraag naar goede data-analyse wordt steeds groter en speelt vaak een belangrijke rol in strategische keuzes bij organisaties. Terecht, want er is een overvloed aan data in een wereld die steeds complexer wordt. Op het gebied van data analyse werkt Improven al jaren samen met OCS consulting en Veneficus. 

Business analyse en rapportage

In de afgelopen jaren is Corporate Performance Management (CPM) geëvolueerd naar wat bekend staat als Financial Planning and Analysis (FP&A). FP&A is sinds jaren het domein waarmee financials echt kunnen scoren en bewijs kunnen leveren van hun toegevoegde waarde. Improven helpt u, samen met haar partners, uw budgetteringsproces te vereenvoudigen en te versnellen en helpt u bij het creëren van inzicht en overzicht in uw financiële analyses. Partners waar Improven mee samenwerkt zijn Vena, CCH Tagetik en Fincite.

Voor meer vragen over dit onderwerp

+31 (0)30 290 6100 info@improven.nl