Business Partners

Onze business partners spelen een belangrijke rol in de samenwerking met onze klanten. Dit kunnen zowel software leveranciers zijn als dienstverlenende partijen. Onze partners zijn succesvolle organisaties op een specifiek domein of marktsegment die de duurzame groei van Improven mede mogelijk maken. Samen met onze partners zorgen we continu voor de beste oplossing. Improven heeft o.a. partnerships met:

Emeritor

Emeritor expertise van Emeritor en Improven zijn gebundeld in een krachtige P2P propositie waarbij inkoopexpertise en proces- en IT kennis in elkaar gevlochten zijn.

Vena Solutions

Vena Solutions: Kritische bedrijfsprocessen, gebaseerd op Excel, kunnen worden omgevormd in een volledige Corporate Performance Management (CPM) omgeving.

CCH Tagetik

CCH Tagetik: Corporate Performance Management en Business Intelligence software voor budgeting, forecasting, financial consolidation en disclosure management.

Veneficus

Veneficus: Biedt u een realtime inzicht waarmee u strategische bedrijfsbeslissingen neemt op basis van scherpe data-analyses en econometrische modellen.

Icologiq

Icologiq ondersteunt bij het slimmer organiseren, standaardiseren en digitaliseren van secundaire processen met daarbij een geautomatiseerde aan- en ontsluiting op primaire processen en systemen.

JSR

JSR levert op basis van het Microsoft Office 365 platform verschillende oplossingen en is daarnaast de specialist op het gebied van oplossingen voor Project & Portfolio Management.

Fincite

Fincite is een SAAS oplossing voor kostenmodellering waarmee je snel en op grafische wijze ziet hoe kosten van een organisatie zijn toegewezen aan afdelingen, producten/diensten, vestigingen en/of afnemers.

RAET

RAET software ondersteunt de digitailsering van HR-processen door HR cloud software. Improven helpt RAET de HR-prestaties van de klanten te verbeteren met advies en implementatiekracht.