Arbeidsvoorwaarden

Improven toetst alle arbeidsvoorwaarden jaarlijks aan vergelijkend onafhankelijk marktonderzoek. Je kunt er bovendien zelf een invulling aan geven die aansluit bij je ambities in je werk of je wensen in je privéleven.

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Je arbeidsovereenkomst geldt in principe voor onbepaalde tijd. Voor bepaalde functies is het mogelijk om deeltijd te werken.

Prestatiebeloning en functie-indeling

De hoogte van je salaris hangt af van je prestaties en je ontwikkeling. Hiermee wil Improven prestatiegericht belonen, bijzonder talent extra waarderen en de doorstroom bevorderen. De hoogte van je jaarlijkse bonus is uiteraard afhankelijk van je prestaties en de bedrijfsresultaten.

28 vakantiedagen

Je hebt recht op 28 vakantiedagen per jaar. Bij Improven kun je ook vakantiedagen bij- of verkopen.

Wel of geen auto?

Improven stelt jou een auto ter beschikking. Van dit aanbod kun je afzien door gebruik te maken van je eigen auto tegen een vaste maandelijkse vergoeding plus een variabele vergoeding van € 0,19 per kilometer.

Verlof voor je gezin

Er bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan de ouderschapsverlofregeling. Je kunt kiezen voor een langere of kortere periode ouderschapsverlof. Collega’s die net vader zijn geworden mogen twee dagen kraamverlof opnemen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Improven vindt het belangrijk dat je je vaktechnisch en persoonlijk verder kunt blijven ontwikkelen. We hebben een goede studieregeling die het mogelijk maakt om interne en externe opleidingen en trainingen te volgen.

Goedkopere (want collectieve) verzekeringen

Als je bij Improven werkt kun je, eventueel met je gezinsleden, tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van meerdere collectieve verzekeringen, zoals ongevallen-, auto-, reis- en ziektekostenverzekering.

Pensioenbijdrage

Improven heeft een pensioenregeling. Jouw premie wordt maandelijks volledig door Improven betaald. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dit pensioen met een eigen bijdrage aan te vullen. Je kunt zelf bepalen hoe je premies worden belegd.

De algemene arbeidsvoorwaarden van Improven kunnen veranderen, daarom zijn de bovenstaande voorwaarden een indicatie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.