Interim

Interim assignments Customers

Wie zijn wij

Als Improven Search en Interim zijn wij voortdurend op de hoogte van Finance, Compliance & Risk en business IT-ontwikkelingen om onze opdrachtgevers en professionals optimaal te kunnen bedienen.

Een wendbare en groeiende organisatie heeft behoefte aan kwalitatief goede interim-expertise. Een interim-kandidaat die het liefst vandaag kan beginnen.

Our approach

De wensen en eisen die aan de interim-kandidaten worden gesteld brengen we samen met jou in kaart. Door onze business managers met een vakinhoudelijke achtergrond en kennis van de arbeidsmarkt scherpen we het functieprofiel gezamenlijk aan.

Vervolgens benaderen en enthousiasmeren we relevante kandidaten binnen ons uitgebreide netwerk van interim-managers en interim professionals.

We searchen en screenen de potentiële kandidaten. Met de beste kandidaten houden wij een intakegesprek.   We selecteren vervolgens op kennis, ervaring en de ambities van de kandidaat en de match met de ambities binnen jouw interim opdracht. De door ons geselecteerde kandidaten stellen we vervolgens graag aan jou voor zodat jij de best passende kandidaten kunt kiezen voor de opdracht.

Characteristics of our services

  • Binnen een aantal dagen de juiste interimmer aan tafel
  • Quick turnaround by our business managers
  • Subject contacts
  • A personalised approach and active sourcing
  • An extensive network of candidates

Bij Improven Search & Interim zijn wij van verbinding en samenwerking! Met klanten en met onze Friends 2 the Firm!

Heb jij vraagstukken op het gebied van sustainability, finance, risk, IT, processen, projecten? Wil jij ook Friend 2 the Firm worden? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Belangrijker nog, wij zijn van persoonlijk contact. Amal Bouna, Richard Wirschell en Frans Peek nodigen jou van harte uit voor een nadere kennismaking.

Samen bereiken wij meer! Tot snel!

Frans Peek
Director

Amal Bouna
Managing Consultant

Richard Wirschell
Business Manager Recruitment