Interim

Interim assignments Customers

Wie zijn wij

Als Improven Search en Interim zijn wij voortdurend op de hoogte van Finance, Compliance & Risk en business IT-ontwikkelingen om onze opdrachtgevers en professionals optimaal te kunnen bedienen.

Een wendbare en groeiende organisatie heeft behoefte aan kwalitatief goede interim-expertise. Een interim-kandidaat die het liefst vandaag kan beginnen.

Our approach

De wensen en eisen die aan de interim-kandidaten worden gesteld brengen we samen met jou in kaart. Door onze business managers met een vakinhoudelijke achtergrond en kennis van de arbeidsmarkt scherpen we het functieprofiel gezamenlijk aan.

Vervolgens benaderen en enthousiasmeren we relevante kandidaten binnen ons uitgebreide netwerk van interim-managers en interim professionals.

We searchen en screenen de potentiële kandidaten. Met de beste kandidaten houden wij een intakegesprek.   We selecteren vervolgens op kennis, ervaring en de ambities van de kandidaat en de match met de ambities binnen jouw interim opdracht. De door ons geselecteerde kandidaten stellen we vervolgens graag aan jou voor zodat jij de best passende kandidaten kunt kiezen voor de opdracht.

Characteristics of our services

  • Binnen een aantal dagen de juiste interimmer aan tafel
  • Quick turnaround by our business managers
  • Subject contacts
  • A personalised approach and active sourcing
  • An extensive network of candidates
Frans Peek +31 6 82 06 32 41
Amal Bouna +31 6 24 60 56 50

Would you like more information on Interim, Recruitment & Selection or Executive search?

Contact Amal or Frans!