Executive Search

Vacancies Customers

Wie zijn wij

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste high-impact executives met verschillende achtergronden een cruciale beslissing is voor onze opdrachtgevers.

Als Executive Search bureau zijn wij er trots op te kunnen bijdragen aan het identificeren en aantrekken van de best passende professional voor executive posities zodat ingespeeld kan worden op de behoefte aan directie- en- C-suiteniveau, van senior level management tot VP’s en CEO’s en CFO’s.

Wij gaan een strategisch partnerschap aan. Als partner voor onze klanten begrijpen wij niet alleen behoefte aan goede leiders, maar ook de lange termijn doelen van de organisatie.

Onze klanten zijn organisaties in ontwikkeling, door groei, krimp of transformatie, door digitalisering of externe omstandigheden. Waar wendbaarheid, agility en snel inspringen op veranderingen ‘key’ is.

Wij zetten high-impact executive talenten op senior management en executive niveau in hun kracht en verbinden hen aan organisaties met een missie.

Our approach

We bespreken de ambities van de organisatie, in welke fase de organisatie op dit moment zit en wat dat vereist van een toekomstige inclusieve en inspirerende bestuurder. We inventariseren wensen en eisen die aan de kandidaat worden gesteld, de ambities, skills, competenties en drijfveren, het selectieproces en de beloningsstructuur.

Aan de hand van de samen opgestelde profielschets benaderen we ons netwerk. Wij zijn voortdurend in contact met executives op het gebied van Finance, Compliance & Risk en Business IT.

Dit netwerk wordt versterkt door de Partners en Directors van onze Improven Consultancy praktijk waar we warme contacten onderhouden met ons C-level netwerk.

Een zorgvuldige beoordeling van alle relevante kenmerken, daarbij kun je denken aan de een cultural fit en evoluerend leiderschap wat essentieel is bij het selecteren van de juiste kandidaat voor een executive positie. 

We selecteren de kandidaat met criterium gerichte interviews, eventueel op basis van een assessment en stellen alleen de beste kandidaten voor. Een goede briefing is daarbij essentieel.

Vervolgens ontvangt de opdrachtgever een geconcentreerde shortlist van topkandidaten. Het aanbod kan geen verassing zijn, wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt en sluiten af met referentiechecks.

Characteristics of our services

  • Groot netwerk aan bestuurders, CEO’s, CFO’s en senior management 
  • Diverse & inclusive recruitment - trained recruiters and consultant AND employ recruiters and consultants with diverse backgrounds themselves 
  • Strategisch partnerschap
  • Vakinhoudelijke kennis en expertise van onze consultants 
  • Bewezen Track Record
  • Snelle en persoonlijke schakeling door onze consultants
Frans Peek +31 6 82 06 32 41
Amal Bouna +31 6 24 60 56 50

Would you like more information on Interim, Recruitment & Selection or Executive search?

Contact Amal or Frans!