Wij zijn IMPROVEN, consultants met een passie voor verbinding en verbetering. Ons werk is mensenwerk en ons gedrag is zichtbaar voor onze collega’s, onze klanten en de maatschappij. Ons gedrag heeft impact! En daar zijn we trots op. Juist daarom is het belangrijk dat we beseffen hoe we deze impact dagelijks, optimaal en met positieve footprint kunnen maken.
Om die reden introduceren wij met trots onze gedragscode genaamd ‘The Way We Act’, een leidraad die ons helpt bij het creëren van een positieve en respectvolle werkomgeving.

ONS HOGERE DOEL

Improven is een robuuste organisatie met een groot sociaal hart, die een goede balans kent tussen inspanningen voor onze klanten, onze organisatie, onze mensen én onze samenleving. Onze belofte ‘het kan altijd beter’ geldt niet alleen voor de prestaties van de klanten met wie wij werken. Het betreft ook onze maatschappelijke en ecologische footprint. Stap voor stap zijn wij ons bewuster van onze impact op vraagstukken rond duurzaamheid, circulariteit, sociale ongelijkheid, diversiteit en integriteit.

ONZE WAARDEN

Improven bestaat uit professionals met gedeelde kernwaarden: samen – bevlogen – creatief. Met 200 bevlogen en creatieve collega’s behalen wij sámen met de klant aantoonbare resultaten met een bewezen aanpak die wij op maat maken voor elk klantvraagstuk. Kenmerkend is dat wij een interesse hebben in de echte vraag van de klant, bewezen aanpakken combineren met verassende inzichten en pas stoppen als het werkt.

ONZE AMBITIE

Wij geloven in onze eigen kracht. Wij kiezen voor een beheersbare autonome groei waarbij de persoonlijke ontwikkeling van onze eigen professionals voorop staat. We werken gericht aan groei door het aan ons verbinden van individuele talenten en de aansluiting van kleine teams. Daarnaast werken we actief aan een netwerk van samenwerkingspartners om onze ambities en groei te realiseren, gefinancierd uit eigen middelen.