Dertien consultants van Improven trappen 2023 af met promotie

Adviesorganisatie Improven is het jaar begonnen met dertien promoties. Het is voor de specialist in finance, IT en risk de grootste promotieronde in de geschiedenis.

De meest senior-promoties in de promotieronde zijn die van Michel Hoeijmans en Liselotte Lenstra, die beiden de stap naar het Director-level maken. Eerstgenoemde werkt al ongeveer negen jaar voor het bureau en geeft leiding aan de IT Governance propositie van Improven. Lenstra maakt op haar beurt deel uit van het Sales Managementteamvan Improven. Ook speelt ze een rol in de verdere uitbouw van het publieke domein.

Ivo Heijtel, die onderdeel is van de vakgroep Projectmanagement, is benoemd tot Managing Consultant, terwijl Andjnie Patti en Willem-Jan Vos zijn gepromoveerd naar het Senior Consultant-niveau.

Acht medewerkers hebben de stap gemaakt naar Consultant. Het betreft: Britt Lardée, Jasper van der Sman, Daphne Taekema, Jelmer Veldman, Catherine Clot, Wilbert Poppink, Tim Hengeveld en Martijn Visser.

Volgens managing partner Jan Bosman zijn de promoties een direct gevolg van de succesvolle groei in de afgelopen jaren. “De ontwikkeling van Improven gaat zo hand in hand met de persoonlijke ontwikkeling van alle talent binnen Improven. Uiteraard een hartelijke felicitatie aan alle Improvers met hun volgende stap in hun ontwikkeling.”

Improven telt een team van ruim 150 consultants en stafleden. Het adviesbureau, dat vorig jaar twee kleine partijen inlijfde met het oog op zijn groeiambities, werkt voor partijen in de publieke en private sector.