Award-winning adviesbureau It’s Value lanceert nieuwe huisstijl voor de volgende stap in haar ontwikkeling als onderdeel van IMPROVEN

It’s Value, IT-Finance partner in digitale transformaties, lanceert 27 februari haar nieuwe huisstijl, volledig in lijn met die van IMPROVEN. It’s Value heeft zich medio vorig jaar aangesloten bij IMPROVEN en maakt hiermee de volgende stap in haar ontwikkeling. It’s Value is de toonaangevende Europese adviespartner op het gebied van Technology Business Management (TBM).

De toonaangevende positie van It’s Value in Europa werd recent bekrachtigd tijdens de uitreiking van de Apptio Awards in Londen. Apptio is de wereldmarktleider op het gebied van TBM software. It’s Value ontving op 2 februari jl. de prestigieuze Award als Regional Partner of the Year. Jan Bosman, Managing Partner Improven: “De beloning met deze Award is een geweldig compliment voor TEAM It’s Value van IMPROVEN! Apptio is de nr. 1 softwareleverancier voor de ondersteuning bij de digitale transformatie op het gebied van Technology Financial Management, Cloud Financial Management en Enterprise Agile Planning. Goed werk en gefeliciteerd voor het It’s Value team in Nederland en in de UK. De waardering met deze Award past uitstekend in onze strategie om onze toonaangevende positie in de consultancy op het snijvlak van Finance, IT en Risk de komende jaren te versterken en ook internationaal uit te bouwen. Samen met onze klanten – én met de diepgaande expertise van It’s Value – vergroten we de kwaliteit van hun IT dienstverlening met grip op IT kosten, kwaliteit en performance”.

It’s Value begeleidt toonaangevende organisaties in Europa bij het verbinden van IT, Finance en Business om de toegevoegde waarde van IT te vergroten. Als expert in TBM biedt het consultancybureau gedetailleerde transparantie in (cloud) technologie en (agile) realisatiekosten, waardoor optimalisatie en verlaging mogelijk wordt. “Door de IT uitgaven aan de bedrijfsstrategie te koppelen kunnen business investeringsbeslissingen met een grote IT component gefundeerd genomen worden”. aldus Peter van Loon, Managing Director It’s Value.

Bij IMPROVEN begint verbeteren met verbinding. Verbinding met de klant, de collega’s en de maatschappij. Als leukste adviesbureau van Nederland begeleiden wij organisaties in transitie op het snijvlak van Finance, Risk en IT met speciale aandacht voor project- en programmamanagement, procesverbetering, informatievoorziening en digitalisering. Met meer dan 200 bevlogen en creatieve collega’s behalen wij sámen met de klant aantoonbare resultaten met een bewezen aanpak die wij op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze consultants gaan pas weg als de oplossing werkt en de verandering geïmplementeerd, geborgd en verankerd is. Wij brengen grip en wendbaarheid met werkende oplossingen. Dit met oog voor de mens, zowel binnen de klantomgeving als binnen onze eigen organisatie. IMPROVEN is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een bewuste keuze voor professionals en klanten.