Met trots presenteren wij de nieuwe Mastering Data brochure

Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Data kwaliteit is een ‘hot topic’ met name door de nieuwste ontwikkelingen: big data, predictive analyse (het voorspellen op basis van data), data mining, internet of things en robotics. Daarnaast veranderen rollen en functies in de organisatie, bijvoorbeeld de rol van controllers en informatie managers zal verschuiven naar de rol van ‘data scientist’. Hoe kan de organisatie klaar zijn om op deze ontwikkelingen te kunnen inspelen? Allereerst door de data kwaliteit structureel orde te krijgen.

Met trots presenteren wij derhalve de nieuwe Mastering Data brochure van Improven, waarin u onze visie en aanpak kunt lezen en waarin is opgenomen hoe wij datakwaliteit en -beheer nou écht structureel verbeteren. Tijdens het Heliview Data Quality Congres op 15 mei kunt u een hardcopy exemplaar bij onze stand ophalen.

Op deze dag organiseert Improven ook, in samenwerking met Ingrid Bienefelt van ABN Amro, een break-out sessie over Mastering Data. https://lnkd.in/emCbVz4 Kunt u niet aanwezig zijn op het Congres, maar ontvangt u toch graag een brochure (digitaal of hardcopy)? neemt u contact op met Masha Plooij-Hennequin via masha.hennequin@improven.nl of +31 (0)6 2060 4325