House of Control wordt onderdeel van Improven

Improven heeft House of Control aan zijn netwerk toegevoegd, een kennisbank voor financials die zich bezighouden met in-control-vraagstukken.

Als geesteskind van Sjoerd Olde Bijvank is House of Control de afgelopen tien jaren uitgegroeid tot een begrip onder control-specialisten in ons land. Jaarlijks raadplegen zo’n 300.000 bezoekers het platform voor kennis en content op het gebied van risicomanagement, planning & controlcycli, procuratieregelingen en organisatiemodellen.

“De samenwerking met House of Control past uitstekend in onze strategie om een toonaangevende en kennisgedreven positie in te nemen op het gebied van financieel management”, zegt Jan Bosman, Managing Partner van Improven.

De ruim 150 adviseurs van Improven zijn gespecialiseerd in het financedomein, waarbij ze zich onder meer toeleggen op aanverwante thema’s zoals risk, informatievoorziening en control – een vakgebied dat erop toeziet dat organisaties in staat zijn om hun primaire bedrijfsprocessen beheerst te laten verlopen.

Onder de vleugels van het adviesbureau zal House of Control verder worden uitgebouwd van een kennisbank tot een “echt community voor financials”. Samen zullen de twee partijen investeren in nieuwe mogelijkheden en features voor de achterban, en ook zullen control-experts van Improven bijdragen aan kennisleiderschap en kennisdeling.

Eerder dit jaar wist Improven groeigeld aan te trekken van Quadrum Capital. Een kleine twee maanden later nam het de Utrechtse IT-financespecialist It’s Value over.