Michelle

Wat gaat er goed en wat kan nóg beter? Ik kijk graag naar de kracht van teams en individuen om deze in te zetten om processen te verbeteren. Daarnaast probeer ik te kijken naar welke kleine veranderingen grote impact hebben op de efficiëntie van een proces. Het beste uit anderen en mij zelf halen, daar krijg ik energie van!

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van Agile, Scrum en LEAN Black Belt SS en een achtergrond in psychologie en HRD heb ik verschillende opdrachten met succes afgerond. Mijn kracht zit in het denken in uitdagingen; wat anderen als probleem of obstakel ervaren, bekijk ik positief en zie ik als uitdaging voor verbetering en ontwikkeling. Door mijn kracht om te verbinden, enthousiasmeren en structureren help ik organisaties graag verder!

André

“Voordat je zegt dat iets niet haalbaar is, probeer het.”

Als Director Process Improvement en Master Black Belt in Lean Six Sigma ben ik verantwoordelijk voor alle activiteiten die Improven verzorgt op het vlak van procesbeheersing, procesverbetering en procesinnovatie.

Mijn passie ligt in het laten leren van mensen en organisaties door kennis te delen, te experimenteren en zo ervaringen op te doen. Het makkelijker en slimmer organiseren op individueel en teamniveau is een passie die ik zowel toepas in het werk als in mijn privéleven als trainer en coach in verschillende sporten. 

Willem-Jan

Ik ben een betrouwbare, leergierige en enthousiaste consultant met een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring binnen diverse sectoren. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het op een creatieve en visuele manier vinden van openingen voor schijnbaar vastgelopen processen.

Als Improver ben ik geïnteresseerd in het continu verbeteren in de vorm van Lean Six Sigma. Ik houd me voornamelijk bezig met het optimaliseren van klantprocessen. Enerzijds door betrokken te zijn bij verbeterprojecten en anderzijds door trainingen te verzorgen. Kortom, ik heb een brede achtergrond en ik vind het leuk om zowel de technologie als het continue verbeteren van processen te snappen. Vervolgens probeer ik altijd in gezamenlijkheid met diverse betrokkenen tot oplossingen te komen.

Inge

Ik ben gepassioneerd over het bereiken van resultaten met anderen. Deze passie laat ik niet alleen zien op het hockeyveld en binnen mijn gezin, maar ook in mijn werk. Mijn expertisegebieden zijn LEAN, continu verbeteren, procesoptimalisatie en datagestuurd werken.

Als consultant ben ik altijd op zoek naar manieren om bedrijfsprocessen te verbeteren en te optimaliseren. Ik geloof sterk in het belang van datagestuurd werken, waardoor ik snel inzicht krijg in de prestaties van een organisatie en de nodige verbeteringen. Door middel van workshops, trainingen en teambuilding sessies zorg ik ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten en gemotiveerd zijn om samen te werken aan het behalen van de gewenste resultaten. Ik vind het geweldig om samen te werken met anderen en hen te helpen hun doelen te bereiken. Samen kunnen we echt het verschil maken en successen behalen waar we trots op kunnen zijn.

Daphne

Ik ben een resultaatgericht mensenmens en vind het belangrijk dat in elke verandering naast strategie, processen en/of systemen ook naar de mens wordt gekeken. Mijn passie voor mensen uit zich onder andere in mijn ervaring met het organiseren en faciliteren van workshops voor zowel bedrijfsinhoudelijke vraagstukken als change management en teamontwikkeling vraagstukken. 

Want waarom zou je niet het beste uit je mensen halen? Ik heb een kritische blik en wil graag dingen begrijpen, daarom neem ik niet zomaar genoegen. In mijn privéleven houd ik ervan om actief te zijn en uit mijn comfort zone te gaan.

Mijn motto is: some things are though to deal with, but though people deal with them.

Tim

Ik heb een sterke passie voor BPM en Lean Six Sigma. De belofte van Improven, namelijk “het SAMEN verbeteren van prestaties met aantoonbare resultaten en een bewezen aanpak”, past perfect bij mijn identiteit. Als verbinder ben ik continu op zoek naar de juiste oplossing en leg ik de nadruk op SAMEN verbeteren van processen.

Ik ben bedreven in procesverbetering, projectmanagement en heb een bewezen staat van dienst in het succesvol leveren van bedrijfstransformaties voor mijn klanten. Zo heb ik een bekende bierbrouwer begeleid in de volgende stap van hun digitale transformatie programma. Op dit moment ben ik bezig met het opstellen van een assetmanagementproces van een netstroom beheerder.

Carl

Met een open kijk, de integraliteit overzien en de diepere oorzaak vinden om écht resultaat te boeken op organisatie- en procesverbetering, dat is wat ik mooi vind! Hierbij heb ik scherp oog voor de randvoorwaardelijkheden die de verandering mogelijk moeten maken. Ik ontwikkel vervolgens het overtuigende verhaal en de implementatieaanpak en zorg ervoor dat over alle lagen in de organisatie de juiste acties worden ondernomen om het plan uit te voeren, zowel door het aansturen en aanjagen als het pragmatisch meewerken.

Stakeholdermanagement, goede communicatie en het optimaal gebruikmaken van de informatievoorziening staan hier altijd centraal in. Hier neem ik veel strategisch informatie- procesmanagement ervaring uit de publieke sector voor mee. De beste resultaten haal je naar mijn idee als het bruist van de energie en er ruimte is voor een portie gezonde humor. 

Pim

Als consultant richt ik mij graag op trajecten waarin verschillende vraagstukken samenkomen, zoals: procesoptimalisatie; change management en organisatieontwikkeling. Hierbij staan voor mij de consequenties van een verandering voor de mens en cultuur in de organisatie centraal.

Ik krijg energie van samenwerken en acteer graag als verbindende factor om mensen van verschillende niveaus mee te krijgen.

Leon

Het streven naar het beter maken van de organisatie, het team of de mens is wat mij drijft. Met een holistische benadering op organisatieontwikkeling, ben ik ervan overtuigd dat processen, systemen én mensen moeten samenwerken om echte verandering te realiseren. Naast jarenlange ervaring vanuit de business zelf heb ik veel kennis op het gebied van agile, lean en changemanagement. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik veel weet van een bijzonder breed scala aan onderwerpen. Dat maakt mij tot een geschikte adviseur die kan acteren op verschillende niveaus, van strategie tot operatie. Met een positief kritische blik weet ik vragen te stellen waar een ander nog niet aan heeft gedacht. Ik weet daardoor de vinger op de zere plek te leggen en mensen mee te krijgen in het veranderen. Verandering kan namelijk heel leuk zijn en bovenal enorm leerzaam!

Upload Image...