Data Driven

Klantcases klanten diensten

Is jouw organisatie al data driven?

Maakt jouw organisatie al beslissingen op basis van betrouwbare data? Een goede informatiestrategie en een datagedreven mindset zijn van cruciaal belang. Verkregen inzichten leiden tot gerichte verbetering van strategie, bedrijfsprocessen, prioritering in projecten, klanttevredenheid en uiteindelijk tot betere bedrijfsprestaties. Beslissingen gebaseerd op relevante en juiste data zijn gewoonweg effectiever dan besluiten genomen op onderbuikgevoel. Maar hoe ga je datagedreven werken invoeren in jouw organisatie en wat komt daarbij kijken?

IMPROVEN kan je organisatie helpen bij het realiseren van data doelstellingen. Onze DAMA gecertificeerde consultants geven strategisch advies en helpen bij het praktisch uitvoeren en implementeren van deze doelstellingen. Samen met medewerkers uit jouw organisatie brengen we wensen en behoeften in kaart. Eindresultaat: Een volwassenere dataorganisatie waar waarde wordt gehaald door inzichten op basis van betrouwbare data.

IMPROVEN kan je organisatie helpen bij onder andere:

Ontwerpen en inrichten van Data Organisatie & Governance

Wil je graag dat je organisatie meer doet op het bied van data? Wil je datagedreven werken maar weet je niet hoe je dat moet doen? IMPROVEN helpt je graag bij het inrichten en implementeren van de data organisatie en governance.

Uitvoeren van nulmeting / volwassenheidsscan

Wil je weten waar je organisatie staat op het gebied van data kwaliteit en analytics? IMPROVEN biedt een Data Quality Scan en Business Analytics Maturity Scan aan waarbij dit inzichtelijk wordt.

Creëren van awareness & geven van trainingen

Om te zorgen dat je organisatie snapt wat datagedreven werken inhoudt bieden wij awareness trainingen aan. Zo snapt iedereen in de organisatie waarom hoge datakwaliteit belangrijk is, wat de mogelijkheden zijn van analytics en wat ervoor nodig is om daar te komen.

Business Analytics

IMPROVEN biedt gedreven consultants aan die je organisatie kunnen helpen bij analytics en reporting vraagstukken. Zo haal je meer inzicht uit je data.

Data Quality Scan

IMPROVEN biedt een Data Quality Scan aan waarbij je als organisatie inzicht krijgt in de kwaliteit van jou data en dataprocessen en hoe deze verder geoptimaliseerd kunnen worden. Meer informatie vind je hier.

Business Analytics Maturity Scan

IMPROVEN biedt een Business Analytics Maturity scan aan waarbij je als organisatie inzicht krijgt in de volwassenheid op het gebied van analytics. Meer informatie vind je hier.

Meer weten over dit thema? Neem contact op met 

+31 6 10 89 68 79 Ramon van den Heuvel

Voor meer vragen over data analytics en data science 

+31 6 53 16 20 75 Astrid van Noortwijk