Improven versterkt het management van Young Improven met jong talent

De afgelopen vier jaar hebben Masha Hennequin en Guido Anninga, met veel plezier en voldoening, gebouwd aan “Young Improven”. Een succesformule en een prachtig programma waar veel van onze consultants nu aan deelnemen of hun consultancy carrière gestart zijn. De groep staat, de groep straalt en is klaar voor verdere groei en ontwikkeling; ‘Young Improven 2.0”. Voor Masha is echter de tijd aangebroken om haar focus te verleggen, zij gaat zich volledig richten op Sales & Recruitment van IMPROVEN. Uiteraard zal Guido het Young Improven team en programma de komende jaren verder uitbouwen. We hebben de ambitie om te groeien, Young Improven helpt daarbij. We brengen Young Improven naar ca 30 professionals en gaan vanaf september 2 keer per jaar een programma starten. Inhoudelijk blijven we werken aan de opbouw en inhoud van het programma.

Om verdere groei en wijzigingen te realiseren wordt het management van YIP versterkt met twee toppers: Denice Overeinder en Jacco van de Griek.

Denice – Senior Consultant bij Business IT – en Jacco, Senior Consultant bij P&C, zullen hun nieuwe management rol binnen Young Improven combineren met de uitvoering van vakinhoudelijke projecten voor BIT en P&C.

Jacco van de Griek (30)

Jacco: “Ik kijk er naar uit om samen met Guido en Denice leiding te mogen geven aan onze kweekvijver voor talentvolle consultants. De kans om van grote meerwaarde te zijn voor de groei en ontwikkeling van onze Young Improvers vind ik een geweldig mooie uitdaging! Ik hoop mijn eigen ervaringen bij klanten en binnen Improven in te zetten om onze talenten klaar te stomen voor onze vakgroepen”.

Denice Overeinder (30)

Denice: “Een mooie uitdaging, een nieuw avontuur! Ik heb onwijs veel zin en energie om samen met Guido, Jacco en alle talentvolle YIP-ers dit avontuur aan te gaan en YIP naar een hoger niveau te brengen. Mijn ervaringen zal ik proberen over te brengen & daarnaast ervoor zorgen dat de YIP-ers nóg meer gaan stralen! Lets go on an adventure together!”

Guido Anninga

Guido, Denice en Jacco hebben de gezamenlijke missie om Young Improven 2.0 verder te brengen te brengen, waarbij zij ook ieder een team Young Improvers begeleiden. Dit is van groot belang om volop aandacht te kunnen (blijven) schenken aan de individuele ontwikkeling van elke deelnemer aan het programma.

Ik ben er trots op dat deze twee talenten uit de interne organisatie deze kans met beide handen aangrijpen.

Ik wens Denice, Jacco, Guido en Masha heel veel succes in hun nieuwe rol en focus!

Jan Bosman