Improven geselecteerd als partner voor een data gedreven overheid

IMPROVEN mag zich ook de komende vier jaar weer ‘preferred supplier’ noemen op het gebied van data-engineering, data-analyse, data-science en data-modellering voor de ministeries EZK en LNV en de daaronder vallende departementen en organisaties. IMPROVEN heeft zich opnieuw succesvol weten te onderscheiden en kan zo haar dienstverlening aan de overheid op het gebied van data gedreven werken continueren en versterken.

Jan Bosman | Managing Partner

“Ongelooflijk TROTS zijn we dat IMPROVEN het Ministerie van EZK en LNV de komende jaren als preferred supplier mag ondersteunen na definitieve gunning van de Aanbesteding Data Specialisten. Onze meerwaarde op het gebied van data gedreven werken wordt herkend en gewaardeerd door onze huidige klanten. Dit is dan ook een prachtige erkenning voor ons bevlogen team. De gunning betekent ook een voortzetting van onze prettige en succesvolle samenwerking met onze businesspartners Veneficus en Xtract

De interesse in de opvolger van de raamovereenkomst lag zoals verwacht zeer hoog – ruim dertig partijen schreven zich in voor de openbare aanbestedingsprocedure. Na selectie werden de voorstellen van de concurrerende bureaus met elkaar vergeleken en op basis van diverse criteria, waaronder kwaliteit en prijs, selecteerde het inkoopteam onder meer IMPROVEN.

De ministeries van EZK en LNV en de deelnemende dienstonderdelen en rijksinstellingen hebben zich gecommitteerd aan de raamovereenkomst, zoals de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland, NVWA, Autoriteit Consument en Markt, Agentschap Telecom, Centraal Plan Bureau, Instituut Mijnbouwschade en Staatstoezicht Mijnen. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met een mogelijkheid tot verlenging van tweemaal één jaar.

Meer weten over onze dienstverlening Data specialisten binnen de Rijksoverheid

Astrid is werkzaam bij Improven als director en eerste aanspreekpunt Data Specialisten binnen de Rijksoverheid. Zij heeft een groot netwerk binnen de Rijksoverheid en combineert dat met kennis van de financiële dienstverlening en data gedreven werken. Astrid houdt van persoonlijk contact en een duurzame relatie met haar klanten en investeert daar met plezier veel tijd en energie in.

Astrid van Noortwijk | astrid.van.noortwijk@improven.nl | +31 6 53 16 20 75

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Data gedreven besluitvorming?

Boudewijn van den Dool heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van data, business intelligence en business analytics. In zijn rol als managing consultant ondersteunt Boudewijn de klanten van Improven op het gebied van datagedreven besluitvorming.

“Data driven decision making is al enige jaren een hot topic. Iedereen heeft het erover en veel organisaties doen pogingen om hun beslissingen veel meer te baseren op data en veel minder op gevoel.” Daarbij kunnen de meeste organisaties nog wel wat hulp gebruiken. “Veel mensen denken bij data driven decision making vooral aan slimme technologische oplossingen en algoritmes, terwijl er veel meer aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld een bedrijfscultuur die data driven decision making ook echt mogelijk maakt, de voorbeeldfunctie van senior management, datakwaliteit, diverse competenties bij medewerkers en simpelweg goede ideeën.”

Boudewijn van den Dool | boudewijn.van.den.dool@improven.nl | +31 6 51 68 37 64

Meer weten over samen werken aan data gedreven besluitvorming?

Werken bij Improven betekent werken in een ondernemende, professionele en succesvolle organisatie met ruimte voor sterke persoonlijke ontwikkeling en groei. Een aantrekkelijke en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend bieden wij je hierbij een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende (senior) consultants. Wil je ons en onze klanten helpen bij het realiseren van Data gedreven besluitvorming? Kijk op onze vacatures!