WERKEN BIJ IMPROVEN

Improven toetst alle arbeidsvoorwaarden jaarlijks aan een vergelijkend onafhankelijk marktonderzoek. Hieronder tref je een kort overzicht van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Je arbeidsovereenkomst geldt in principe voor onbepaalde tijd. Voor bepaalde functies is het mogelijk om deeltijd te werken.

Prestatiebeloning

Voor iedereen kennen wij een jaarlijkse bonus, die deels afhankelijk is van je prestaties en de bedrijfsresultaten.

Auto of mobiliteitsvergoeding

Improven stelt jou een auto ter beschikking met tankpas. Je kunt er ook voor kiezen om in je eigen auto te rijden en een maandelijkse mobiliteitsvergoeding te ontvangen. In dat geval ontvang je dan ook nog een variabele vergoeding van € 0,23 per zakelijke kilometer.

28 vakantiedagen

Je hebt recht op 28 vakantiedagen per jaar. Bij Improven kun je ook vakantiedagen bij- of verkopen.

Onkostenvergoeding

Maandelijks ontvang je een onkostenvergoeding van 55 euro netto per maand.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Improven vindt het belangrijk dat je je vaktechnisch en persoonlijk verder kunt blijven ontwikkelen. We hebben een goede studieregeling die het mogelijk maakt om interne en externe opleidingen en trainingen te volgen. Je ontvangt een opleidingsbudget van 2500 euro per jaar.

Premievrij pensioen

Improven heeft een pensioenregeling. Jouw premie wordt maandelijks volledig door Improven betaald. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dit pensioen met een eigen bijdrage aan te vullen. Je kunt zelf bepalen hoe je premies worden belegd.

Goedkopere (want collectieve) verzekeringen

Als je bij Improven werkt kun je, eventueel met je gezinsleden, tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van meerdere collectieve verzekeringen, zoals ongevallen-, auto-, reis- en ziektekostenverzekering.

Telefoon & Abonnement

Je ontvangt van Improven een mobiel inclusief een abonnement.

Laptop

Je ontvangt van Improven een mooie laptop met toebehoren.

De algemene arbeidsvoorwaarden van Improven kunnen veranderen, daarom zijn de bovenstaande voorwaarden een indicatie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Over werken bij Improven

Improven is hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende projecten. Zoek jij uitdagend werk waar jouw creativiteit en bevlogenheid gewaardeerd wordt? Samen met jou zorgen we voor de juiste balans tussen privé en werk, maar ook tussen jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Improven verbetert prestaties van de organisatie door het optimaliseren van processen en informatievoorziening. Dit doen wij vanuit Finance, IT en Risk perspectief. We werken graag intensief samen, met Improven collega’s met uiteenlopende expertises, maar natuurlijk ook met de mensen bij de klant.

Wij gaan niet weg voordat het werkt en geborgd is. Geen dikke rapporten maar werkende oplossingen en implementatiekracht.

Onze betrokkenheid gaat verder dan de mensen in onze eigen organisatie en die bij onze klanten. We vertellen je graag meer over onze sociale betrokkenheid. Diversiteit en inclusie is bij ons geen vraagstuk, maar een statement. Ons onderscheidend vermogen is dat we geen onderscheid maken.

Wil jij deel uitmaken van een hecht en professioneel team?