Young Improven

Met trots presenteren wij Young Improven! Ons Young Improven Programma is een tweejarig programma voor creatieve en bevlogen consultants in de dop met enige relevante werkervaring (maximaal 2 jaar). Improven investeert in haar consultants, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Juist daarom volg je samen met jouw collega Young Improvers diverse vaardigheids-trainingen en vakgerelateerde cursussen en leer je de basic Consulting skills.

Improven is vooral ook een leuk bedrijf, waar we blij worden van social events als onze vrij-mi-bo, het beachvolleybaltoernooi en het jaarlijkse ski-weekend in Winterberg, de maandelijkse groepsbijeenkomsten, kennissessies, uitjes met de personeelsvereniging, sportactiviteiten en DenkTanks met collega’s en vrienden!

Bij Improven werken denkende doeners. Wij optimaliseren processen, informatievoorziening en onderliggende datastromen vanuit een finance, IT en Risk perspectief. Onze belofte is “het kan altijd beter”...en we gaan pas weg als het werkt! Wij zorgen er dan ook voor dat je op diverse projecten bij mooie klanten wordt ingezet. De rollen zijn divers: van business analyst tot junior project manager en van proces adviseur tot finance specialist. Maar ook werk je met collega’s aan interne initiatieven, bv. op het vlak van IT of MVO.

Je krijgt een persoonlijke coach; een senior of managing consultant die dient als jouw sparringpartner en vraagbaak. Daarnaast ontvangen alle Young Improvers een vast contract en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij wij ons realiseren dat niet alle Young Improvers dezelfde wensen hebben. Binnen dit pakket kun je daarom zelf bepaalde keuzes maken. Na twee jaar stroom je door als Consultant in een van onze vakdisciplines.

Jouw profiel:

  • Bevlogen, creatief en een teamspeler
  • Analytisch, flexibel, ondernemend en zelfstartend
  • Recent afgestudeerd HBO/WO talent met een achtergrond in Bedrijfseconomie, Business Administration, Bedrijfskundige Informatica, (Technische) Bedrijfskunde of Business IT
  • Maximaal 2 jaar werkervaring (inclusief stage-opdrachten)
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse? Meld je aan door het schrijven van een motivatie. Stuur deze samen met jouw CV naar recruitment@improven.nl. Je kunt deze documenten ook uploaden via het sollicitatieformulier. We nemen graag contact met je op!

Voor vragen kun je contact opnemen met Guido Anninga op 06-53608578 of Mignon Weg op 06-26956990.

Anne: “Als Project Management Officer bij AkzoNobel maakte ik deel uit van het Global Finance Transformation team en ondersteunde ik de transformatie van de financiële functie. Het was bijzonder leuk en leerzaam!”

Petra: "Als Business Developer bij de ABN Amro Bank werk ik aan het optimaliseren van hun internationale talent management systeem. Een uitdagende opdracht in een agile omgeving!"

Stijn: “Als Projectmanager bij Parlan was ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de administratie en facturatie. Zeer uitdagend, leerzaam en een maatschappelijk relevantie.”

Klik hier voor het programma:

Solliciteer op deze functie: