Officiële kick-off Young Improven

Maandag 12 Maart hebben we de Kick-Off van Young Improven in de ‘Koninklijke Industriële Groote Club’ op de Dam in Amsterdam. gevierd. Hoe “heurt” het eigenlijk? Wat ons betreft precies zo! Een fantastische avond…dank aan alle Young Improvers, dank aan de Voorzitter Eelco Dijk en dank aan Gert-Jan Baan!

Young Improven is het unieke programma van onze snel groeiende consultancy firma. Ben je op zoek naar een inspirerende job waar men je talent herkent? Waar men je energie, nieuwsgierigheid en je uitstekende sociale skills op waarde weet te schatten? Waar je kunt doen waar je goed in bent en snel kunt groeien in wisselende rollen? Dan is Young Improven je kans.

Wil jij ook deel uitmaken van ons Young Talent programma?

Je krijgt gedurende 2 jaar een kijkje in de keuken en bent actief binnen meerdere disciplines van Improven. Daarnaast krijg je een persoonlijke coach, een senior of managing consultant die dient als jouw sparringpartner en vraagbaak. Alle Young Improvers ontvangen een vast contract en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Na twee jaar stroom je door als Consultant in een van de vakdisciplines van jouw keuze!.

Voor vragen kun je contact opnemen met Guido Anninga (06-53608578) of Mignon Weg (06-26956990). Meld je aan door het schrijven van een motivatie. Stuur deze samen met jouw cv naar recruitment@improven.nl. Je kunt deze documenten ook uploaden via het sollicitatieformulier. We nemen graag contact met je op!