Nieuwe Nederlanders naar Nieuwe banen!

ERVAAR de KRACHT van VERBINDING, Nieuwe Nederlanders naar Nieuwe banen! De afgelopen maanden hebben 20 bevlogen IMPROVERS zich ingezet om 10 statushouders met een achtergrond in en/of affiniteit met Finance & Data op te leiden, te helpen en te begeleiden naar werk- en leerplekken in dit vakgebied.

Samen met New Dutch Connections ontwikkelde IMPROVEN een praktische leergang met diverse vakinhoudelijke sessies (o.a. Finance Projects, PowerBI Dashboarding) én met coaching en opleiding in de social skills. Immers, Nederland kent veel ongeschreven regels en organisaties waarderen een goede voorbereiding en mooi persoonlijk verhaal, wat niet iedereen uit zijn mouw schudt. Een kick-off, matchingsbijeenkomst, diverse inhoudelijke sessies, coachings- en koffiemomenten tussen de deelnemers en hun Improven buddy’s en uiteraard de feestelijke afsluiting met uitreiking van certificaten. Benieuwd naar hoe de matchingsbijeenkomst eruit zag? Kijk de film voor een impressie.

Opnieuw een fantastisch, maatschappelijk relevant traject, dat voor veel deelnemers al verschil heeft gemaakt…ze hebben inmiddels al verschillende sollicitatieprocedures lopen en zelfs banen gevonden!