Uitdagende Workshop Lego Serious Play voor Ipma Young Crew

Improven heeft onder leiding van onze collega Richard van der Lee een uitdagende workshop Lego Serious Play over projectmanagement gegeven aan de Young Professionals van Ipma Young Crew. Ook geïnteresseerd in wat Lego Serious Play voor uw bedrijf kan betekenen? neem vrijblijvend contact met ons op!

Over IPMA Young Crew

IPMA Young Crew is hét netwerk voor young professionals en studenten met interesse in projectmanagement. Wij brengen ambitieuze projectmanagers (leeftijd max. 35 jaar) in contact met elkaar en met ervaren experts, om met elkaar verder te groeien binnen het vakgebied. Dat zijn immers de projectmanagers van morgen!

Over LEGO Serious Play

LEGO Serious Play is een methode om spelenderwijs innovatie te stimuleren en de activiteiten binnen de organisatie te optimaliseren. Door het gebruik van LEGO zijn de deelnemers in staat om op een andere manier naar vraagstukken te kijken.

Wilt u meer informatie over hoe wij Lego Serious Play kunnen inzetten in uw organisatie? U kunt dan contact opnemen met Maarten van Weeghel op 06-12999575 of Maarten.van.Weeghel@improven.nl.