Young Improven

Met trots presenteren wij Young Improven! Ons Young Improven Programma is een tweejarig programma voor creatieve en bevlogen consultants in de dop met maximaal 2 jaar werkervaring. Alle Young Improvers doorlopen een intensief en vooral leuk programma waar zij naast de ontwikkeling van basic Consulting skills ook diverse vaardigheidstrainingen en vakgerelateerde opleidingen volgen. Ook ervaart elke Young Improver de kracht van onze social events als onze vrij-mi-bo, het beachvolleybaltoernooi en het jaarlijkse ski-weekend in Winterberg, de maandelijkse groepsbijeenkomsten, kennissessies en DenkTanks.

Bij Improven werken denkende doeners...en daar selecteren wij onze Young Improvers dan ook op. Wij optimaliseren processen, informatievoorziening en onderliggende datastromen vanuit een finance, IT en Risk perspectief. Onze belofte is “het kan altijd beter”...en we gaan pas weg als het werkt! Wij zorgen er dan ook voor dat onze Young Improvers op diverse projecten bij mooie klanten worden ingezet, veelal in samenwerking met en onder begeleiding van onze ervaren Consultants. De rollen zijn divers: van business analyst tot junior project manager en van proces adviseur tot finance specialist.

Na twee jaar stromen de Young Improvers door als Consultant in een van onze 5 vakdisciplines in Finance, IT, Risk, Processen en Projecten.

Wil u de kracht van onze Young Improver(s) ook in uw organisatie ervaren? Neem dan graag contact op met Masha Plooij-Hennequin op m.hennequin@improven.nl of via 06-20604325.

Anne: “Als PMO-er bij AkzoNobel maakte ik deel uit van het Global Finance Transformation team en ondersteunde ik de transformatie van de financiële functie. Bijzonder leuk en leerzaam!”

Petra: "Als Business Developer bij de ABN Amro Bank werk ik aan het optimaliseren van het internationale talent management systeem. Een uitdagende opdracht in een agile omgeving!"

Stijn: “Als Projectmanager bij Parlan verantwoordelijk voor het optimaliseren van de administratie en facturatie. Zeer uitdagend, leerzaam en maatschappelijk relevant.”