Young Improven: Digitaal talent binnen handbereik

De jeugd heeft de toekomst. Misschien een open deur, maar ook een oude wijsheid die op dit moment meer geldigheid heeft dan ooit. Want met de huidige digitale omwentelingen in volle gang zijn young professionals hard nodig. Met dat idee in ons achterhoofd zijn wij Young Improven gestart. Een kweekvijver van jonge consultants waar nieuw talent de kans krijgt zich te ontwikkelen en te bewijzen. Zij hebben de energie, de creativiteit en de digitale knowhow die organisaties hard nodig hebben.

Nieuw elan

Zoekt u de optimale mix in uw workforce? Ervaring in combinatie met nieuw elan? Wilt u snel meekunnen met de digitale omwentelingen waarmee ook uw organisatie te maken heeft? Dan heeft u de young professionals hard nodig. Zij voelen zich als een vis in het water in de dynamische digitale wereld. En ze werken daardoor slim, creatief en bieden vaak grensverleggende nieuwe oplossingen.

Inzetbaar voor Finance, IT en Risk management

Om deze veelbelovende generatie jonge talenten voor u binnen handbereik te brengen, is er nu Young Improven. Dit is een snelgroeiend team van gretige professionals dat bij Improven gedurende twee jaar een intensief opleidingsprogramma doorloopt. Alle Young Improvers volgen het waardevolle en vooral leuke programma waar zij naast de ontwikkeling van basic Consulting skills ook diverse vaardigheidstrainingen en vakgerelateerde opleidingen volgen. Onder begeleiding van onze ervaren consultants zijn zij nu inzetbaar voor uw tijdelijke projecten en het optimaliseren van uw processen op het gebied van IT, Finance en Risk .

Unieke combinatie van talent, kennis en empathie

Onze ‘Young Improvers’ bieden vanaf het moment dat u ze inzet direct toegevoegde waarde. Door hun unieke combinatie van talent, energie, empathie en technische kennis en kunde zijn ze effectief en een waardevolle verrijking voor uw workforce. De rollen waarin zij acteren zijn divers, van business analyst tot project manager en van project adviseur tot finance specialist.

Meer weten?

Wilt u weten wat Young Improven voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Masha Plooij-Hennequin: mobiel 06-20604325 of via e-mail m.hennequin@improven.nl.

Anne: “Als PMO-er bij AkzoNobel maakte ik deel uit van het Global Finance Transformation team en ondersteunde ik de transformatie van de financiële functie. Bijzonder leuk en leerzaam!”

Petra: "Als Business Developer bij de ABN Amro Bank werk ik aan het optimaliseren van het internationale talent management systeem. Een uitdagende opdracht in een agile omgeving!"

Stijn: “Als Projectmanager bij Parlan verantwoordelijk voor het optimaliseren van de administratie en facturatie. Zeer uitdagend, leerzaam en maatschappelijk relevant.”