2nd Podcast - The Taste of Perfection - Continuous improvement

Begin en omarm de imperfectie [de nuchtere kijk van Miele op verbeteren]

Luister nú de tweede aflevering van de podcast De smaak van perfectie met Stefan Verhoeven (Algemeen Directeur Miele Nederland)! Na onze eerste aflevering over het gelijknamige boek, gaan we met hem in gesprek over hoe Miele het elke dag weer een beetje beter probeert te doen en werkt aan haar belofte: Immer Besser (voorheen: Miele, er is geen betere).

Met de verander- en procesmanagement-bril kan je hier een héél ingewikkeld gesprek van maken.

Stefan Verhoeven heeft er vaak juist een heel nuchter antwoord op: ‘Begin gewoon. Ik leer het meeste van mijn vrouw die lesgeeft op de basisschool. En je moet de imperfectie durven omarmen om tot een soort van perfectie te komen’. Dit maakt dat je in beweging bent en blijft.

Wil je naast deze nuchtere kijk weten hoe Miele is overgegaan op de nieuwe slogan, wat Miele leerde van hun aan-huis-stomerij experiment en hoe ze refubished wasmachines weten te maken….luister de podcast op Spotify!

Om een les te delen die ik uit dit interessante gesprek heb meegenomen….ook als beginnend podcastmaker bestaat het risico te denken in perfectie. Dit geluidje hier en dat geluidje daar, dat kan iets beter. Fijnslijpen tot…..tja tot wat eigenlijk… durf een vorm van imperfectie te omarmen. We maken – met nieuwe podcastapparatuur – de geluidskwaliteit van volgende podcasts (immer) besser.

Luister dus snel onze tweede podcast! Deze is zowel te vinden op Spotify als YouTube en abonneer je gratis, zodat je niets mist van deze boeiende gesprekken.