Speeddate met Improven tijdens het Consultancy.nl Career Event voor studenten en starters

Op 23 april vindt het Consultancy.nl Career Event plaats. Toonaangevende adviesorganisaties zoals Improven verzamelen zich in De Hallen in Amsterdam om daar in contact te komen met aanstormend adviestalent. Doe jij mee? schrijf je dan nu in!

Nadat de CEO van Accenture, Irine Gaasbeek, het evenement aan de hand van persoonlijke ervaringen en anekdotes zal openen, zullen studenten en starters tijdens speed-dates, bedrijfspresentaties en workshops kennis kunnen maken met Improven. Ook zal er een speed-course adviseren verzorgd worden door Meindert Flikkema, Academic Director bij het Amsterdam Centre of Management Consulting (ACMC).

De Hallen Studio’s

Het Consultancy.nl Career Event vindt plaats in De Hallen Studio’s in Amsterdam, waar ook de Food Hallen zijn gevestigd. In de Grote Zaal, die tijdens het event zal dienen als plenaire ruimte, zullen de recruiters van de verschillende consultancybureaus hun opwachting maken.

Naast de Grote Zaal ligt Denim City, een spijkerbroekenwinkel die speciaal voor het event wordt omgetoverd tot meetingpoint. Daar zullen diverse deelnemende bureaus de mogelijkheid hebben speed-dates met geselecteerde studenten en young professionals te voeren. Voor de kandidaten een uitgelezen kans om zichzelf in de kijker te spelen bij de bureaus van hun voorkeur. Selectie voor deze speed-dates vindt plaats op basis van de door de studenten en starters verstrekte wensen en hun cv’s.

Inschrijven voor het Consultancy.nl Career Event

Schrijf je nu in via event.consultancy.nl