Survey Pragmatic Project Management in Healthcare 2019

Stichting Projectmanagement in de Zorg staat voor beter projectmanagement voor een betere zorg. In dit periodiek terugkerend onderzoek brengt de stichting samen met Improven de stand van zaken in projectmanagement in de zorgsector in kaart. Deze inzichten zijn essentieel om projectmanagement in de zorg op een hoger niveau te brengen. Daarom nodigen wij projectmanagers in de zorg uit om deel te nemen aan dit online onderzoek.

De vragenlijst bestaat uit 33 vragen die u binnen 10 minuten kunt beantwoorden. Uw resultaten worden uiteraard geanonimiseerd gebruikt en zullen nooit terug te leiden zijn naar u of uw organisatie. Deelnemers kunnen het onderzoeksrapport kosteloos ontvangen. Klik hier om de vragenlijst in te vullen en (mocht u dit wensen) het onderzoeksrapport naderhand te ontvangen.

De eerste resultaten worden gepresenteerd op het congres “Projectmanagement in de Zorg” op 21 mei 2019. Inschrijven voor het congres kan nu al via de website www.projectmanagementindezorg.nl/congres.

Onder de deelnemers die vóór 31 maart 2019 de vragenlijst volledig invullen, zal een toegangskaart voor het congres “Projectmanagement in de Zorg” worden verloot.
Wij danken u bij voorbaat voor uw inbreng en tijd.

Maarten van Weeghel & John van Rouwendaal