IMPROVEN versterkt zich met Jan Bloem

IMPROVEN versterkt zich met Jan Bloem.

Jan Bloem, consultant en gespecialiseerd in projectportfolio management en benefits management maakt per 1 april 2019 de overstap naar IMPROVEN. Jan zal daar met zijn kennis en expertise een groei-impuls geven aan de activiteiten op het gebied van project & portfolio management en PMO’s.

IMPROVEN is een adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van processen, projecten en informatievoorziening, vanuit een financieel, IT- en risicoperspectief. Met ongeveer 100 enthousiaste en creatieve professionals en met een bewezen aanpak werkt IMPROVEN samen met hun klanten aan solide resultaten in de publieke en private sector. Geen dikke rapporten maar werkoplossingen en daadwerkelijke implementatiekracht.

Jan wordt in Nederland als autoriteit gezien op het gebied van project portfoliomanagement, onder meer de door zijn verbondenheid sinds 2004 aan het PPM Jaarcongres. Hij heeft vele organisaties geholpen en geïnspireerd om de besluitvorming over hun projecten effectiever te maken en daarmee hun veranderkracht en wendbaarheid te vergroten. Vanaf nu gaat hij vanuit IMPROVEN de krachten bundelen, niet alleen met specialisten uit de vakgroep Projects & Change, maar ook met de performance verbeteraars uit de andere disciplines van IMPROVEN