Improven partner van het data Analytics event

Begin maart vindt het Data & Analytics-event plaats. Vanuit de adviesbranche hebben onder meer Capgemini, Hot ITem en Improven zich als partner verbonden aan het data- en analyticscongres.

De explosief toegenomen mogelijkheden op het gebied van big data- en analyticstechnologie hebben het bedrijfslandschap de afgelopen jaren sterk doen veranderen. Datagedreven werken heeft geleid tot meer innovatie en flexibiliteit bij organisaties en biedt hen meer waardevolle inzichten om hun business succesvoller te maken.

Data & Analytics 2020

Om datamanagers en beslissers die gaan over het data- en analyticsbeleid meer inzichten te geven in de nieuwste trends en ontwikkelingen op datagebied en datagedreven werken, organiseert Management Events op 4 maart in ’t Spant in Bussum het jaarlijkse Data & Analytics-evenement. Het centrale thema van deze editie is ‘het creëren van een datagedreven organisatie’.

Het Data & Analytics-evenement richt zich op het samenbrengen van beslissers en aanbieders om strategische thema’s te bespreken. Te denken valt aan onderwerpen als het ontwikkelen van de juiste competenties in een datagedreven organisatie, het inzetten van data voor een volledig klantbeeld en het ontwikkelen van een datagedreven cultuur.

Sprekers

Diverse genodigde sprekers, bestuurders en specialisten in datagedreven werken gaan tijdens het Data & Analytics-event over deze onderwerpen persoonlijk in gesprek. Via exclusieve één-op-één-gesprekken , B2B-matchmaking en netwerksessies kunnen de bezoekers in contact komen met de leidende spelers op het gebied van business intelligence en analytics.

Deze zullen de bezoekers bovendien meenemen in verschillende inspirerende praktijkvoorbeelden en best practices. Zo maken onder meer de volgende data experts hun opwachting: Dick Vlot (Rabobank), Dennise Yeh (LeasePlan Corporation), Bas Karsemeijer (HEMA), Hugo Valk (Randstad), René Putman (Arcadis), Fenny Leautier (Philips), Hans Timmermans (Belastingdienst), Martijn Willems (Rituals) en Adriaan Kom (Altares Dun & Bradstreet).

Aan de 2020-editie van het Data & Analytics-event hebben zich verschillende adviesbureaus als partner verbonden. Dit jaar zijn dat naast Improven o.a Capgemini, Hot ITem en Future Facts. Al deze bureaus kunnen bogen op jarenlange ervaring op het gebied van datagedreven werken en data- en analyticstoepassingen. Meer weten over onze data driven propositie? https://www.improven.nl/improven/onzethemas/data-driven/

meer info op: https://managementevents.com/events/2820/data-and-analytics/the-netherlands/