Guido Anninga has been appointed partner at IMPROVEN

Op 1 juli is Guido Anninga benoemd tot partner bij IMPROVEN. Guido is sinds de start van IMPROVEN in diverse rollen betrokken geweest bij de opbouw en verdere groei van IMPROVEN. Op dit moment  geeft Guido leiding aan de groep Young Improven Professionals. Met de toetreding van Guido zijn er op dit moment zeven partners verbonden aan IMPROVEN.

Volgens Jan Bosman (managing partner) past de benoeming van Guido uitstekend bij de groei die IMPROVEN doormaakt. ”Het is een mooi moment voor Improven en Guido. Ik heb Guido leren kennen als een zeer bevlogen en vaktechnisch sterke professional met een grote betrokkenheid bij de organisatie. Naast zijn directe inbreng bij projecten en klanten neemt Guido als ambassadeur van Skate4AIR vaak collega’s op sleeptouw om sportieve prestaties te verbinden aan maatschappelijke doelen. Met veel vertrouwen gaan we de volgende fase van de ontwikkeling en groei van IMPROVEN in. Het geeft veel vertrouwen dat we dit gaan doen met Guido als onderdeel van het partnerteam.”

Trots

“Ik ben trots op hetgeen we met IMPROVEN hebben bereikt tot heden, een organisatie en collega’s die bij mij passen als persoon. Ik kijk er naar uit om in deze rol bij te kunnen dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van (Young) IMPROVEN en alle professionals. Het is een uitdagende markt waar we het verschil moeten blijven maken, zowel voor onze klanten als voor onze consultants”

Young Improven biedt jonge talenten de mogelijkheid om professionele kansen te pakken en hun carrière een kickstart te geven. Speciaal voor Young Improven heeft IMPROVEN een intensief trainingsprogramma ontwikkeld dat een combinatie is van vak- en vaardigheidstrainingen, cursussen en het werken in projecten. We bieden talenten een veilige omgeving waarin je kunt leren en jezelf kan ontwikkelen. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid – daardoor groei je razendsnel.

Improven

At IMPROVEN begint verbeteren met verbinding. Verbinding met de klant, de collega’s en de maatschappij. Als leukste adviesbureau van Nederland begeleiden wij organisaties in transitie op het snijvlak van Finance, Risk en IT met speciale aandacht voor project- en programmamanagement, procesverbetering, informatievoorziening en digitalisering. Met meer dan 150 bevlogen en creatieve collega’s behalen wij sámen met de klant aantoonbare resultaten met een bewezen aanpak die wij op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze consultants gaan pas weg als de oplossing werkt en de verandering geïmplementeerd, geborgd en verankerd is. Wij brengen grip en wendbaarheid met werkende oplossingen. Dit met oog voor de mens, zowel binnen de klantomgeving als binnen onze eigen organisatie. IMPROVEN is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een bewuste keuze voor professionals en klanten.