Projecten

Iedere organisatie streeft naar het maximale rendement uit de geplande veranderingen en de investeringen die daar mee gemoeid zijn. De ambitie is vaak groter dan de beschikbare capaciteit, dus alles tegelijk willen veranderen gaat niet; er zijn altijd te weinig middelen en mensen beschikbaar om al die veranderingen in één keer door te voeren. En de organisatie kan veel veranderingen tegelijk vaak helemaal niet aan.

De consultants van Improven streven naar het ontwerpen en implementeren van een projectorganisatie met processen en tools die voortborduren op wat er al aanwezig is. Wij zullen dat aanvullen met elementen van de meest gangbare methodieken (bijvoorbeeld Prince2, Agile of Projectmatig Creëren), onze eigen best practices en onze ervaring een projectorganisatie neer te zetten die past bij uw organisatie en die u in staat stelt uw veranderingen te beheersen. Door de eigen veranderkracht te vergroten is een organisatie in staat meer projecten succesvol af te ronden en de gewenste veranderingen daadwerkelijk te realiseren. Wij geloven dat veranderkracht alleen te vergroten is als Projectportfolio Management, het Project Management Office en Projectmanagement in samenhangworden ingericht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten van Weeghel op 06 -12999575 of via e-mail maarten.van.weeghel@improven.nl.

Naast onze eigen IMPROVEN portfoliomanagement methodiek beschikken wij over een volwassenheidsmodel voor PPM.

IMPROVEN heeft ruime ervaring in het selecteren en implementeren van een passende projectmanagement tool voor uw organisatie.