Evenementen

Improven gelooft in het delen van kennis. Daarvoor nodigen wij graag onze relaties uit voor mooie bijeenkomsten in de vorm van MasterClasses, kleiner opgezette ronde tafels en management games. Inspirerende sprekers en vakgenoten ontmoeten elkaar rondom actuele trends op het gebied van finance, IT en Risk. Eerdere sprekers waren prof. Roel Pieper, Herman Wijffels, Hans Wiegel, prof.dr. Sweder van Wijnbergen, Hans Hoogervorst, Gerrit Zalm en Jan Kees de Jager.

In 2017 is IMPROVEN congrespartner van Stichting PM in de Zorg. Doel van het ‘Projectmanagement in de Zorg’ congres 2017 is projectmanagers in de zorgsector met elkaar kennis te laten delen en maken. Lees hier meer: www.pmindezorg.nl

Improven spreker PPM Jaarcongres

Ook dit jaar staat Improven als participant op het PPM Jaarcongres! Dé plaats waar PPM professionals elkaar ontmoeten en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s. Bent u er ook bij aanwezig?

Meer informatie? http://www.ppmjaarcongres.nl/

Data Quality Conference 2017- Workshop Data kwaliteit

Data kwaliteit is een ‘hot topic’ met name door de nieuwste ontwikkelingen zoals big data en predictive analyse. Hoe organisaties hiermee aan de slag moeten wordt toegelicht in onze workshop tijdens Data Quality Conference 2017.