Bouw & Vastgoed

Bouw en vastgoed worden nog steeds geconfronteerd met de naweeën van de crisis. Binnen bouwondernemingen staan de marges nog steeds onder druk, waarbij (te) scherp moet worden gecalculeerd ten opzichte van de risico’s. Daarnaast wordt de sector nog steeds geconfronteerd met een uitdagende arbeidsmarkt en internationale concurrentie.

Vastgoed beleggingen en financiering worden nog steeds met argwaan beoordeeld. Hierdoor is verdergaande transparantie noodzakelijk, naast zwaardere eisen welke voortvloeiden uit zwaardere regelgeving zoals AIFMD.

Improven combineert kennis van en ervaring met financiële processen, rapportages & analyse, risk management & audit met IT, alsmede kennis van de bouw en vastgoed branche.

Wij hebben klanten ondersteund met onder andere projecten op het gebied van verbetering van het applicatielandschap, opzetten en realiseren van (fonds) rapportages, planning & forecasting, internal audit, analyse en verbetering van de governance en pakketselectie & implementatie.

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om ideeën en ervaring uit te wisselen, om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Aanvullende informatie ontvangen over wat Improven voor uw branche kan betekenen?