IMPROVEN geselecteerd voor het leveren van financiële adviesdiensten aan de overheid

IMPROVEN mag zich de komende vier jaar ‘preferred supplier’ op het gebied van financiële adviesdiensten noemen voor de ministeries en de daaronder vallende departementen.

De afgelopen periode sloegen de ministeries van de Rijksoverheid de handen ineen met de inkoopafdeling om de manier waarop zij financiële adviesdiensten inhuren verder onder de loep te nemen. Het resultaat is een tweede Rijksbrede Raamovereenkomst voor het inschakelen van financiële expertise (niet zijnde auditdiensten) en resultaatgerichte financiële onderzoeken.

IMPROVEN heeft zich tijdens het pitchproces succesvol weten te onderscheiden en is een nieuwkomer op de lijst.

“Ongelooflijk TROTS zijn we dat IMPROVEN de overheid de komende vier jaar als preferred supplier mag ondersteunen na definitieve gunning van de Rijksbrede Aanbesteding Financiële Adviesdiensten. Zowel voor inhuur financieel advies en onderzoek als subsidieondersteuning wordt onze meerwaarde herkend en gewaardeerd. Een prachtige erkenning voor ons bevlogen team.”

Jan Bosman | Managing Partner

De interesse in de opvolger van de eerste Rijksbrede raamovereenkomst lag zoals verwacht zeer hoog – veel partijen schreven zich in voor de niet-openbare aanbestedingsprocedure. Na selectie werden de voorstellen van de concurrerende bureaus met elkaar vergeleken en op basis van diverse criteria (waaronder kwaliteit, prijs, trackrecord, ervaring binnen de Rijksoverheid) selecteerde het aanbestedingsteam onder meer IMPROVEN voor twee percelen. Perceel 3 richt zich op de inhuur van tijdelijke financiële expertise bij subsidieondersteuning terwijl perceel 5 uitgaat van resultaatgerichte afspraken.

Alle ministeries en de daaronder vallende dienstonderdelen en agentschappen hebben zich gecommitteerd aan de raamovereenkomst (met een aantal kleine uitzonderingen). Ook de Politie, het COA, Staatbosbeheer, ProRail, Rechtspraak, Kansspelautoriteit en Tweede Kamer der Staten- Generaal – nieuw ten opzichte van het vorige mantelcontract – zijn voornemens om gebruik te maken van de raamovereenkomst. De raamovereenkomsten hebben een looptijd van twee jaar, met een mogelijkheid tot verlenging van tweemaal één jaar.

Meer weten over onze dienstverlening bij financiële onderzoeken

Oscar is partner bij Improven en heeft ruim 35 jaar ervaring in advieswerk op het vlak van financieel management in profit en non-profitorganisaties. Hij kent de Rijksoverheid als geen ander en benadert vraagstukken met een positief kritische en kundige blik. Daarnaast is Oscar hoogleraar Bestuurlijke Informatieverzorging aan de VU en auteur van de serie Starreveld.

Oscar van Leeuwen | oscar.van.leeuwen@improven.nl | +31 6 53 54 1693

Meer weten over onze dienstverlening bij subsidieondersteuning

Astrid is werkzaam bij Improven als director en eerste aanspreekpunt voor onze financiële expertise bij subsidieondersteuning. Zij heeft een groot netwerk binnen de rijksoverheid en combineert dat met kennis van de financiële dienstverlening. Astrid houdt van persoonlijk contact en een duurzame relatie met haar klanten en investeert daar met plezier veel tijd en energie in.

Astrid van Noortwijk | astrid.van.noortwijk@improven.nl | +31 6 53 16 20 75

Meer weten over samen werken aan maatschappelijke meerwaarde

Werken bij Improven betekent werken in een ondernemende, professionele en succesvolle organisatie met ruimte voor sterke persoonlijke ontwikkeling en groei. Een aantrekkelijke en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend bieden wij je hierbij een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende (senior) consultants. Wil je ons helpen de overheid te verbeteren? Kijk op onze vacancies!

Lees hier verder op consultancy.nl: https://www.consultancy.nl/nieuws/32006/twaalf-bureaus-leveren-financiele-adviesdiensten-aan-overheid